Badeprodukter, der giver ren samvittighed

Sponsoreret

Kun det bedste er godt nok til vores børn! Sådan vil enhver forælder sige, hvis du spørger. Så hvorfor ikke gøre alvor af snakken og tage kvaliteten og den rene samvittighed med hele vejen ud i badeværelset? Coolkidz er et brand, der med kvalitetsbevidste badeprodukter til familiens mindste, gør dette muligt. Med badeprodukter fra Coolkidz bliver dit barns bad et rent et af slagsen – og det på flere måder.

Et bad, der fri for kemi

Selvom badeprodukterne hverken indeholder parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikone eller andre hormonforstyrrende stoffer, så er der stadig fuld fokus på komforten ved at gå i bad. De danskproducerede produkter er milde, let skummende og så er de smækfyldt med vegetabilske ingredienser, som plejer, beskytter og fugter håret. Duften er naturligvis tilført af naturlige aromaer som fra ferskner. Du finder de lækre badeprodukter her hos hos Vitalplus.dk

Kun det bedste er godt nok til børn

Det er klart, at vi til enhver tid vil vælge det bedste til vores børn, og det er uanset, om det gælder tøj, sko, mad eller badeprodukter. Men sådan har det ikke altid været, for før i tiden var der mindre fokus på indholdet, så længe kvaliteten var god. I dag ligger hele humlen i, at vi er blevet opmærksomme på, hvad kemiske stoffer kan gøre ved vores kroppe og ved den verden, vi efterlader vores børn. Derfor sætter flere og flere sig ind i, hvordan vi kan gøre vores dagligdag mindre kemisk og mere naturlig – og den proces kan lige så vel starte under bruseren, såvel som i køleskabet eller på landevejen.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin