Blomster gør godt, både når livet begynder og ender

Sponsoreret

Det store væld af blomster til begravelser er med til at gøre enhver afsked smuk på sin helt egen måde. Aalborg Blomster laver gerne den helt rigtige bårebuket, sådan som du ønsker den.

Døden er en mærkelig størrelse. Pludselig indtræffer den, og så står man som pårørende tilbage og ved ikke, hvad i al verden man nu skal stille op. Men der er noget smukt i, at livet både begynder og slutter. At vi kommer og går. Og noget af det, der er helt essentielt for, at et kapitel af liv kan blive ordentligt afsluttet, det er at sige farvel.

Det kan gøres på mange måder, men ofte oplever man, at det er rart at mindes både med tårer og grin. At være sammen med dem, man holder af, mens man mindes den person, der har forladt verden.

Aalborg Blomster sætter et stor ære i at lave blomsterdekorationer til særlige lejligheder. Uanset om det er barnedåber eller begravelser, bryllupper eller konfirmationer, så kan blomster gøre noget helt særligt. Aalborg blomster vil meget gerne hjælpe dig med en bårebuket, hvis det er det, du leder efter. Skal buketten bruges til en begravelse, så mener de, at den skal indeholde noget ekstra særligt, da dette er den sidste afsked til én, vi har kær.

Derfor er deres bårebuketter sammensat af særligt smukke blomster, der vil se rigtig flotte ud i kirken. De har valgt at bruge mange hvide blomster i deres buketter, da farven hvid symboliserer fred og sjælefred, men der findes buketter i alle typer, størrelser og farver.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin