Danske designlamper med traditionerne i behold er kendt i hele verden

Sponsoreret

Danmark er et verdenskendt land blandt mennesker, der går op i design af møbler og interiør.

Der er noget præstigefyldt over dansk møbel- og interiørdesign. Sådan har det været i mange år, og sådan vil det nok også være fremtiden.

Men det er ikke kun i udlandet, at de smukke og ikoniske designere fra Danmark har fået anerkendelse. Også herhjemme er det populært at indrette boligen med møbler, lamper og interiør fra danske designerbrands.

Et af de brands, der klarer sig godt i disse år er Le Klint, som har eksisteret siden 1934, da Tage Klint stiftede virksomheden. Le Klint A/S fik sit navn efter Tages datter, Lise Le Charlotte Klint, der allerede som syttenårig blev sat i værk med at plissere papirskærme af sin far.

Både Tage og Lise er desværre døde den dag i dag, men Le Klint eksisterer stadig, og heldigvis for det.

De ikoniske lamper er nemlig stadig hotte i boligindretning både i Danmark og i udlandet, hvilket man godt forstår, hvis man sætter pris på ikonisk og stilrent design i sit hjem.

Faktisk er virksomheden, der dog ikke er ejet af Klint-familien længere, en af de eneste, der stadig producerer 100 procent af deres lamper i Danmark, og netop de stærke traditioner og det gode håndværk er noget af det, Le Klint kan.

Lige nu kan du købe Le Klint-lamper på tilbud hos Sanzliving.dk, der giver fri fragt ved køb for mere end 499 kroner.

 

Indlægs forfatter: duerikkeadmin