Få hjælp til din hjerneskade hos Vejlefjord Rehabilitering

Sponsoreret

Når man vælger et rehabiliteringscenter med fokus på hjerneskade, så er formålet bag at hjælpe personen bedst muligt med fokus på de fysiske, kognitive, emotionelle og sociale aspekter og at den hjerneskadede bliver i stand til at tilrettelægge en indholdsrig og meningsfyldt hverdag. 

Vejlefjord Rehabilitering har fokus på dig, der har erhvervet en hjerneskade gennem sygdom eller en ulykke. Centret giver mulighed for en målrettet træning i trygge og helt unikke rammer. Det kan være med til at øge livskvaliteten for den berørte og familien. Hos den hjerneskadede er det utrolig vigtigt at du som ramt af en hjerneskade kan klare dig bedst muligt fysisk, kognitivt, emotionelt og socialt. Det vil øge livskvaliteten utrolig meget og vil gøre hverdagen nemmere.

Vejlefjord arbejde primært med voksne, der har erhvervet en hjerneskade på grund af et hovedtraume, en hjernetumor eller Apopleksi. Den hjerneskadede får altid et skræddersyet behandlingsforløb, der er tilpasset den enkelte og hvor slem hjerneskaden er.

Neuro rehabilitering hos Vejlefjord Rehabilitering fungerer på den måde, at den hjerneskadede bliver tildelt et fast behandlerteam, der sammen skal sørge for at den hjerneskadede bliver behandlet med en helheds orienteret tilgang. Dette indebærer både de første undersøgelse og genoptræningen. Behandlerteamet er sammensat af neuropsykologer, ergoterapeuter fysioterapeuter, sygeplejersker, logopæder og andre specialister afhængig af patienternes behov. Det sikre, at den hjerneskadede får den bedste mulige behandling på centret.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin