Gør kontoret mere funktionelt med et whiteboard

Sponsoreret

Tavlespecialisten har et stort udvalg af forskellige whiteboards, sådan at livet på dit kontor kan blive lige lidt nemmere.

Et praktisk whiteboard en rigtig god idé, hvis man vil gerne vil kunne tegne og fortælle uden at være begrænset, og hvis man gerne vil kunne vise sine ideer til sine kollegaer og samarbejdspartnere. Man finder nærmest ikke en arbejdsplads eller skole, der ikke har et whiteboard efterhånden, og det siger noget om, hvor smart det egentlig er.

Modsat en almindelig tavle, så er et whiteboard mindre svinende, den larmer ikke ligeså meget, da den har en hvid skriveoverflade, og på den måde passer den derfor ind på alle kontorer. Men du kan selvfølgelig også få whiteboards i flere forskellige farver, hvis det er det, der passer bedst ind i indretningen på din arbejdsplads.

Derudover hører der selvfølgelig en pennehylde med, hvor du kan ligge dine skriveredskaber, og ellers kommer tavlerne med en miljøvenlig, stålkeramisk E3-overflade, der er magnetisk. Rammen er en natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner.

Men du kan også bruge whiteboardet til andre ting end blot som tavle, for de er magnetiske, og derfor kan de bruges som opslagstavler i frokoststuen, hvor man nemt kan sætte forskellige sedler, billeder eller andet op med magneter. Hvis du vil høre mere om hver enkelt tavle, så kontakt dem gerne, så vil de hjælpe dig på vej.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin