Hvad skal dit barn have på til ballet?

Sponsoreret

dec2

Er dit barn helt klar til at komme til ballet første gang? Eller er du lidt i tvivl om, hvad dit barn skal have på til ballet? Hvis du er i tvivl, kan du få lidt gode råd med på vejen her.

Ballettøjet har ændret sig

Da balletten startede for mange år siden i Frankrig var tøjet både langt, tungt og hæmmende for balletdanserne. Det har heldigvis ændret sig gennem tiderne. At tøjet er blevet strammere og mere afslørende i forhold til i gamle dage, gør bare balletten endnu mere smuk at se på.

Ved at tøjet er stramt og velsiddende, kan tilskuerne til balletten rigtig se, hvor graciøst og yndefuldt, at balletdanseren bevæger sig. Man kan ligeledes se, hvordan alle muskler i kroppen arbejder.

Den første time på balletskolen

Det kan være meget vigtigt at møde op til ballettræning i det rigtige ballettøj. Det rigtige ballettøj giver ofte balletdanseren en bedre fornemmelse af både øvelser og teknikker, da det bliver nemmere at se kroppens bevægelser i spejlet.

Piger, der skal gå til ballet, har brug for følgende ballettøj: balletsko, balletdragt, trikot og et balletskørt. Hvorimod drenge, der går til ballet, normalt skal iføres balletsko, balletbukser og en ballet T-shirt.

Valg af ballettøj

Inden du kaster dig ud i at købe ballettøj til dit barn, kan du med fordel forhøre dig på balletskolen, om der er nogle specielle krav til ballettøjet. Efterfølgende kan du finde det ballettøj, der giver dit barn den bedste oplevelse.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin