Indretning af institutioner behøver ikke være kedeligt: Læs om de lækre møbler her

Sponsoreret

Hvis almindelige danskere blev bedt om at forklare deres umiddelbare forestilling om møbelindretningen på danske institutioner, ville det nok være de færreste, der nævnte noget ret positivt. Måske ville de have ret, men faktisk er det muligt at bruge lækre møbler i et flot design til at skabe hyggelige kroge på institutioner.

I mange tilfælde er møbelindretningen på danske institutioner nok præget af kedelige møbler, som har det primære formål, at de skal kunne holde til at blive brugt. Men kedelige fysiske rammer er hverken godt for medarbejderne eller institutionernes brugere.

Derfor kan man med fordel overveje et nærmere kig på møbler til institutioner fra Ran-Play, som tilbyder lækre institutionsmøbler, der designmæssigt er noget ud over det sædvanlige, samtidig med at kvaliteten er i top.

Du kan eksempelvis sammensætte en hyggelig sofagruppe med tilhørende sofabord på et lærerværelse, så medarbejderne på skolen kan slappe af i dejlige rammer, når de har pause. Eller også kan man med fordel bruge de kombinerede sofa- og legeborde, som Ran-Play tilbyder, som en smart og elegant løsning i børnehaven.

Mulighederne er mange, så gå endelig på opdagelse i det store udvalg af møbler til institutionerhos Ran-Play.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin