Klatring i Nordsjælland, hvor alle kan være med

Sponsoreret

Er du træt af de samme kedelige aktiviteter i Nordsjælland, så burde du prøve klatring. Det er både for børn og voksne, og du kan arrangere alt fra en børnefødselsdag til en polterabend der.

Udendørs klatring vinder

Klatring kan både foregå i klatrehaller, hvor man klatrer på vægge og uden for i naturen, hvor man bliver udfordret i trætoppe. Der er fordele og ulemper ved begge former, men hvis vejret er med os, er der ingen tvivl om, at en klatrepark omgivet af smuk natur vinder.

Hvis du er på udkig efter klatring i Nordsjælland, så er Havreholm Klatrebane en mulighed. Her finder du både fire baner i forskellige sværhedsgrader, et 208 meter langt enkeltstående svæv og disc golf. Det er en klatrepark, der kan bruges til mange forskellige arrangementer, herunder til en skoleklasse, der ønsker at styrke klassens sammenhold, til et medarbejderteam, der har brug for at styrke tilliden på arbejdspladsen og for familien, der trænger til at have en hel dag sammen. Hvis du står og skal planlægge din venindes eller kammerats polterabend, så kan klatring også i dette tilfælde være et friskt og sjovt indslag, hvor I eksempelvis kan kombinere det med frokost i det smukke område under klatreparkens baner.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin