Man kan sagtens spille hockey med et handicap

Sponsoreret

Hvis du har et alvorligt handicap men har lyst til at dyrke sport ligesom mange andre, så er der hjælp at hente! Et volthockeystol giver mulighed for at spille el-hockey.

Diagnoser skal ikke holde nogen fra at dyrke sport, at lege og få adrenalinen op. Du kan nemlig hos IMMO få en stol til EL hockey sport, der gør det muligt at spille el-hockey, selvom du ikke kan bruge benene. El-hockey er for dig, der lider af et alvorligt handicap, men som stadig er sulten efter fart, spænding og leg i hverdagen.

Uanset om du har muskelsvind, en spastisk lammelse, rygmarvsbrok eller en anden alvorlig diagnose, så skal det ikke stoppe dig fra at kunne dyrke konkurrencesport.
Den unikke hockeystol fra IMMO sætter fart på din tilværelse, for el-hockey er en særlig for form idræt for børn og unge, der lider af alvorlige diagnoser. Faktisk er el-hockey en sportsgren under Parasport Danmark, hvilket giver mulighed for at spille det under hele tre divisioner, hvis du kunne tænke dig at spille det på konkurrenceniveau.

El-hockey giver masser af sjove oplevelser og gode kammeratskaber både lokalt og på landsplan. Denne stol til el hockey sport er et specialudviklet køretøj til brug indendørs. Hockeystaven er fastmonteret forrest på stolen, og spilleren styrer og slår ved hjælp af et joy-stick. Slaget får kraft og retning af stolens kraft, fart og acceleration.

Stolen kan skilles ad uden brug af værktøj, så den kan fragtes i bagagerummet i de fleste almindelige biler.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin