Mangler du noget komfortabelt kliniktøj?

Sponsoreret

Komfortabelt kliniktøj er vigtigt, fordi man bruger så meget af sin dag i sit tøj. Timetex producerer billigt arbejdstøj i høj kvalitet.

Hvis du arbejder på klinik, så ved du også, at du i hverdagene nærmest bor i dit kliniktøj i hverdagene. Hver dag trækker du i det fra morgenen og først om eftermiddagen, når du har fri, kan du tage det af igen. Og på klinik kan der også opstå et hav af forskellige typer opgaver, som kræver en masse forskellige ting af de ansatte, og derfor er det også vigtigt, tøjet er både behageligt og passende til de opgaver, der måtte komme. Derudover ligger der for mange også identitet i arbejdstøjet, specielt arbejdspladser, hvor pleje og omsorg er i fokus. Den hvide kittel eller lignende uniform siger nemlig utrolig meget om, hvem man er, og hvad man laver.

Busseronner fra Kentaur er også en del af udvalget af kliniktøj. En busseronne er en form for kittel, der findes i både hvide, grå og blå nuancer, og de produceres blandt andet af Kentauer, der udvikler deres produkter i tæt samarbejde med slutsbrugeren, sådan at tøjet altid er optimeret til at passe til den virkelige verden. Derfor kan du være sikker på, at busseronner fra Kentauer altid er super komfortable.

Timetex forhandler og producerer billigt arbejdstøj i god kvalitet, sådan at du kan komme igennem arbejdsdagen med komfortabelt tøj på kroppen. De laver også broderi og tryk, sådan at I kan få trygt firmalogoet på jeres tøj eller lignende.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin