Noella Tasker i flere farver

Sponsoreret

Hvis du vil have en lækker basistaske til byture, er en lækker crossover taske en god investering. Det danske mode-brand, Noella Fashion, har netop lavet en sådan taske endda i flere moderigtige farver. Tasken vil passe til de fleste outfits og være din trofaste følgesvend på mange byture.

Der er rig mulighed for at finde en unik taske, som passer til din personlige stil. Har du en tendens til at vælge sort tøj, kan en taske være et godt sted at starte, hvis du vil sætte lidt kulør på dit outfit. Prøv f.eks. en Caja eller Cecilia taske fra Noella, de har en rigtig god holdbarhed. Disse modeller, Noella Caja og Noella Cecilia, har plads til det alt det nødvendige, som pung, kalender, telefon og meget mere. Samtidig er det muligt at have tasken over skulderen, med den medfølgende skulder-rem, der gør tasken meget praktisk.

Find Noella-tasken hos Sanne C

Modeportalen SanneC.dk forhandler crossover-modeller og et udvalg af Noella tasker i flere farver. Caja-tasken lukkes med lynlås for oven, og kan bæres som en skuldertaske. Modellen, der lavet af 100 procent kunstruskind, findes i bordeaux, olivengrøn, grå og rosa. Cecilia er lillesøster til Caja-modellen, og leveres med en ekstra hank i enten sort lak eller rustfarvet kunst-ruskind.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin