Nyd et glas vin med en du elsker, i de hyggelige omgivelser midt i Aarhus

Sponsoreret

Har du længe ledt efter en vinbar eller vinhandel som ikke blot giver dig de lækreste perlende bobler eller den runde rødvin, men som også tilbyder vinsmagning til en overskuelig pris? Så vil dette være et perfekt match for dig.

Kom ind i Pinot vinbar og vinhandel og oplev en helt ny dimension af nordisk hygge og fantastiske service, hvor du som kunde er i fokus.

Oplev det store udvalg af aromatiske vine, der byder på alt fra rødvin, hvidvin, mousserende, hedvin sherry og portvin til gin, rom, whisky osv. De er udvalgt af vinspecialister med mange års erfaring, der kun lader sig nøje med det bedste fra branchen.

Hvis du vil glæde en af dine nærmeste, er de også leveringsdygtige i vingaver og indbydende gavekurve, der ikke er til at holde fingrene fra. De kan både sendes og bringes ud, afhængigt af præference.

Et skatkammer med samleobjekter for spiritus-entusiaster

Hvis du har lyst til at opleve noget ekstraordinært, så er det værd at undersøge den berømte underjordiske skatkammer, der gemmer nogle af de fineste og mest ekstravagante samleobjekter indenfor spiritusverdenen. Se blandt andet Nolet’s Reserve, som er verdens dyreste gin.

Gå ikke på kompromis med kvalitet og prøv en vinbar, der altid tager sig godt af sine kunder og giver dem en oplevelse man sent vil glemme.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin