Optimer din virksomheds energiforbrug og få et bedre indeklima

Sponsoreret

CTS-anlæg, der er velregulerede, er smarte at have en virksomhed. På den måde kan I sikre jer selv et bedre indeklima, samtidig med at I optimerer jeres energiforbrug mest muligt.

Et godt indeklima er vigtigt for en virksomhed, fordi det skaber et bedre arbejdsmiljø. Og et CTS-anlæg kan være med til at sikre et bedre indeklima, samtidig med at I kan optimere jeres energiforbrug i virksomheden. Et CTS-anlæg gør det nemlig muligt at styre, regulere og overvåge de tekniske installationer i bygningen fra en PC, tablet eller mobiltelefon. Det kan komme til at spare jer for en del penge på sigt.

CTS-anlæg er opbygget af en hovedcentral og undercentraler sammenkoblet i et netværk. Centralerne håndterer forskellige opgaver ud fra de inputs de får fra de forskellige komponenter, som eksempelvis kan være temperaturmålere, energimålere, adgangskontrol, lysstyring og meget andet.

Man kan altså styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer i bygningerne, som ofte har noget med varme, ventilation og lys at gøre.

Et eksempel kunne være, at man i en virksomhed skruer ned for varmen omkring 16.30, når medarbejderne er gået hjem og skruer op igen kl. 7, inden medarbejderne møder på arbejde. I sommerhalvåret lukkes der for varmen og i weekender og på helligdage køres der på natsænkning. Derudover kan medarbejdere bede om, at varmen ikke lukkes i en bestemt del af bygningen, hvis de arbejder uden for normal arbejdstid. Du kan læse meget mere om CTS-anlæg på Lund & Erichsens hjemmeside. Find her.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin