Praktisk indretning af autoværkstedet

Sponsoreret

Særligt på et autoværksted er en praktisk indretning vigtig, både for effektiviteten, arbejdsglæden og for sikkerheden. Det er sjældent papirer der bliver flyttet rundt, men derimod tungt og beskidt udstyr som kræver et solidt værkstedsbord at arbejde med.

Reservedele og værktøj bør have gode, faste pladser på et værksted. Medarbejdere der laver gentagne opgaver af samme type, eller der kræver samme værktøj, kan med fordel indrette sig efter det.

Værkstedsborde er konstruerede til at kunne modstå en hård belastning af tunge genstande.

Værkstedsborde kan fås med skuffer og skabe hvori der kan opbevares værktøj, arbejdstøj eller andre ting som er gode at have i nærheden fordi du bruger dem ofte.

Borde kan også fås med god plads under bordpladen, hvis du får brug for hurtigt at rydde bordet, mens du er i gang med en opgave. Man kan også få en solid skuffesektion til filebænke, og forskellige opbevaringsløsninger der gør at det vigtigste værktøj er ved hånden og er i god behold.

Når du overvejer dit næste værkstedsbord kan det være en god ide at tænke på hvordan det kunne være praktisk for dig at arbejde, hvad du gerne vil have i nærheden, hvor meget plads du har brug for, både bordplads og til opbevaring, fremfor blot at tage udgangspunkt i hvordan du arbejder lige nu.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin