Prøv det populære mohairgarn

Sponsoreret

Er du for nyligt sprunget med på strikketrenden, eller er du erfaren med strikkepindene i hånden? Måske kender du allerede mohairgarn, men hvis ikke er det på tide. Blandt det med andre garntyper og få de fineste udtryk på det, du strikker.

Et naturligt valg

Når du går i gang med at lære at strikke, er der flere teknikker, der skal være styr på, og efterhånden vil du få kendskab til mange forskellige garntyper. Hos Englegarn finder du et stort udvalg af både strikkeopskrifter, -pinde, -tilbehør, -teknikker og garn i flere typer. Kort sagt finder du altså alt det, du har brug for, når du først får strikkepindene i hånden. Al garn hos Englegarn er i høj kvalitet, og så er det et naturligt valg, som er af helt rene materialer. Du kan trygt stole på, at når du bestiller garn hjem fra Englegarn, så er det allerhøjeste kvalitet, du modtager. Det gælder selvfølgelig også for det populære mohairgarn.

Kan bruges året rundt

Mohairgarn er fremstillet af Angoragedens pels, og den stammer fra Sydafrika og New Zealand. Det helt unikke for mohairgarn er, at det er varmt om vinteren ved hjælp af dets isolerende egenskaber, men du kan også få glæde af det om sommeren ved hjælp af dets fugtegenskaber. Mohairgarnet er blødt og let, og så har det et glansfuldt udtryk, når du eksempelvis strikker en bluse eller en trøje. Englegarn står for naturlige valg, og så er al deres garn i højeste kvalitet, hvor du selvfølgelig føler dig tilpas, når du iklæder dig det populære garn.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin