Sådan holder du katten fra møbler og tæpper

Sponsoreret

Hos Lystrup Dyrecenter kan du få en antikradespray ved navn Gå Væk Kat. Med den kan du holde katten fra at kradse på møbler og andre ting.

Hvis du vil vise din kat, hvem der bestemmer, så kan du anskaffe dig antikradsesprayen Gå Væk Kat. Sprayer du den på dine møbler, tæpper og andre ting, så holder du katten fra at kradse på sofa, tæpper og andre steder.

Lystrup Dyrecenter har lige netop produktet for dig, hvis du går og irriterer dig over, at din kat kradser på din sofa, på tapet, tæpper og lignende ting. For der er rent faktisk opfundet en kur mod netop dette problem.

Gå Væk Kat er en antikradsespray, der sætter en effektiv stopper for kattens kradserier. Det eneste, du skal gøre, er blot at spraye på møbler og interiør, som katten er særligt glad for med antikradsespray, og du kan derefter hurtigt se effekten. Spray gerne en ekstra gang efter et par dage.

Det er meget nemt at anvende antikradsespray, og du kan være sikker på, at den ikke gør skade på møbler, tapet og tæpper, og så er det samtidigt en billig løsning.

Du kan også få en get off gel, der bruges udendørs for at få bugt med revirmarkering fra katte og hunde. Den er meget effektiv og kan bruges mange steder udendørs, hvis man ikke vil vil have, at dyr skal afmærke deres territorier.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin