Spis juleanden med god samvittighed

Sponsoreret

Vælg juleanden med omhu, sådan at du får den bedste smag i munden både i bogstavelig forstand og i overført betydning. Dyssegaarden tilbyder masser af sunde frilandsænder til at sikre julens vigtigste måltid.

God julemad kommer fra dyr, der har haft det godt. Sådan skriver Politiken i en artikel, hvor Dyrenes Beskyttelse har udtalt sig om, at god smag i munden også skal forstås i overført betydning, sådan at man juleaften kan have det godt med, at man spiser dyr, der har haft det godt i deres levetid og som altså har fået lov til at gå ude under åben himmel og har haft god plads.

Dyssegaarden er en juletræsplantage, der også har frilandsgæs, -grise og -ænder. Deres frilandsænder får 5 ud af 5 stjerner af Dyrenes Beskyttelse, for deres gode dyrevelfærd og lever altså op til de højeste standarder og den anbefaling som selvsamme organisation kommer med i forhold til julemaden.

Ænderne er af racen Cherry Valley er en dejlig stor og kødfuld landrace. Disse ænder bliver opdrættet på friland, hvor de bliver minimum 14 uger, inden de bliver slagtet. Ænderne har fri adgang til hvede og majs, som kan ses på deres fedtlag, og det gør dem meget kødfulde og saftige.

Ænder fra Dyssegaarden er 100 procent danske – udruget, opdrættet og slagtet lokalt herhjemme, hvilket også er at af de vigtigste kriterier, som Dyrenes beskyttelse fremhæver. Disse fjerkræ bliver som nogle af de eneste i Danmark ikke udsat for dyretransport. Landænder fra Dyssegaarden vejer normalt mellem 3,0 og 3,8, når de er slagtet, så en and kan altså føde alle mand ved bordet, selvom selskabet er stort juleaften.

 

Indlægs forfatter: duerikkeadmin