Stærke og solide brændekløvere hos PrimusDanmark sikrer velkløvet træ

Sponsoreret

Hos værktøjsforhandleren PrimusDanmark forhandles brændekløvere i god kvalitet, som gør det til en leg at kløve brænde til vinterens brændefyr.

Sommeren er over os, og før vi ved af det, sniger vinteren sig ind over Danmark. Vejret bliver koldt, og der skal fyres op i de små hjem. Med en brændekløver fra PrimusDanmark sikres velkløvet træ på en effektiv og brugervenlig måde.

Udvalget af brændekløvere hos PrimusDanmark er stort, og der er med garanti noget til en hver, da lagrene byder på alt lige fra splinternye brændekløvere til enkeltdele som hjul eller hydraulikstempler. Om behovet er stort eller lille, kommer man med PrimusDanmark i hvert fald aldrig til at gå ned på udstyret.

Brændekløverne fra PrimusDanmark er udstyret med det nyeste indenfor udstyr og mekanik. De kløver træ med rigtig mange tons, og så er de brugervenlige at transportere med løftehåndtag og kraftige hjul.

Dansk virksomhed med gode værdier

PrimusDanmark er en danskejet virksomhed, som forhandler værktøj til både håndværkere, offentlige institutioner og privatpersoner. Hos værktøjsforhandleren er det vigtigste, at kunderne kan få værktøj til billige priser, at leveringen sker hurtigt, og sidst, men ikke mindst, at der altid er en høflig betjening – både online, i telefon og i butik.

Før værktøjet bliver solgt til kunden, bliver det typisk importeret fra fabrikker i Taiwan og Kina. Og selvom leverancerne kommer langvejsfra, bliver der ikke gået ned på kvaliteten. Værktøjet bliver solgt til hele landet, og man kan købe det online, men faktisk også i en fysisk butik. PrimusDanmark har nemlig fire lagre rundt i Danmark og én ret stor butik liggende i Børkop tæt ved trekantsområdet i Jylland. Med værktøj fra PrimusDanmark får man værktøj der virker!

Indlægs forfatter: duerikkeadmin