Tager du også på campingferie?

Sponsoreret

Mange danskere vælger at tage på campingferie et par uger om sommeren. Det kan både være i Danmark eller i resten af Europa. Her tager mange campingvognen bag på bilen og kører afsted til yndlingscampingpladsen.

For mange bliver camping en livsstil, hvor de ofte vælger den samme campingplads hvert år. Her kender de stedet rigtig godt, ved hvad der er værd at lave og møder mange af de samme mennesker år efter år. Det er en livsstil, som kan sammenlignes med, at man har købt en feriebolig enten i Danmark eller sydpå. Man ønsker at komme væk, men har ikke brug for at se noget nyt hele tiden. Ferien skal bruges på at koble af og nyde livet.

Camping er en uformel ferieform, hvor man kommer til at sætte pris på naturen og ikke behøver holde ferien med luksus. Der er mange campingpladser i både Danmark og resten af europa, og ofte er det muligt at tage på campingferie året rundt. Mange campingpladser holder åbent hele året, og det er derfor ikke bare en ferieform, men en fuldendt livsstil.

Mange campister nyder fællesskabet, der ofte er at finde på en campingplads. Her kan børnene møde nye venner på deres egen alder og forældrene kan på samme måde få nye ferie bekendtskaber. Det er nemt altid at finde kolde øl og sodavand i campingvogn køleskab og forældrene kan derfor slappe af på en anden måde, end hvis ferien blev afholdt på et hotel.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin