Trænger dine ledere til uddannelse?

Sponsoreret

Det er vigtigt at uddanne sine ledere. Stifinder er et lederuddannelsesprogram, der har uddannet ledere i nogle af de største, danske virksomheder.

En leder skal være uddannet. Det er noget af det vigtigste at være bevidst om, når man har en virksomhed. En leder har et stort ansvar både arbejdsmæssigt i virksomheden, men særligt også fordi en leder har ansvar for en række medarbejdere, og særligt her er det enormt vigtigt at vide, hvordan man bedst varetager en lederrolle, sådan at ens ansatte har det godt og har tillid til deres leder.

Stifinder er en uddannelse i ledelse, der har kørt siden 1994, hvor Lazze Zäll formede programmet ud fra tanken om, at fremtiden formes af den, som ser den. Stifinderprogrammet er sidenhen kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet, og dag findes der mere end 2.000 Stifindere, som kommer fra mere end 750 virksomheder fordelt på 20 forskellige lande.

Stifinderprogrammet har en rating på hele 9.9 på Trustpilot, og det siger noget om, hvor tilfredse virksomhederne rundt omkring i verden har været med lederuddannelsen. Blandt andet siger direktør i Irma Alfred Josefsen om deres oplevelse med programmet: “(…) under normale omstændigheder ville sælge for 6 millioner kr. Men vi havde forberedt os baseret på toppræstationsmønstre, og i stedet solgte vi for 46 millioner!”

Derudover siger direktør i Jyske Bank Ivan Stendal Hansen følgende: “(…) vi sender fortsat nye ledere på Stifinderprogrammet – fordi det virker!”. Hvis du har lyst til at vide mere, så kan du se meget mere om uddannelse i ledelse hos stifinder.net.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin