God hækkeklipper til havens træer, buske og hække

Sponsoreret

ubaldo-bitumi-mksWlG3fg2A-unsplash

En hækkeklipper er en stor hjælp, når hækken skal klippes ensartet og hurtigt. Hækkeklippere koster alt fra få hundrede kroner og opefter. Men hvilken hækkeklipper er egentlig bedst? Og skal du gå efter en hækkeklipper med batteri eller en med ledning? Du kan her læse mere om nogle gode hækkeklippere. En hækkeklipper er nemlig uundværlig, når man er haveejer.

Zomax hækkeklipper 58 volt:

Zomax er en professionel hækkeklipper med et ekstra langt laserskåret sværd. Komplet sæt med 58 volt 2,0 batteri og lader. For at holde vægten nede er batteriet placeret i et lændebælte og strømmen føres over i hækkeklipperen gennem et kraftigt kabel. Herudover er maskinen forsynet med overbelastningssikring, så man ikke ødelægger batteriet og motoren.

Denne hækkeklipper er udviklet til professionelt brug. Af yderligere komfort kan nævnes, at håndtaget kan vinkles i 5 forskellige positioner. Der er kulfri (børsteløs) motor og kraftigt laserskåret sværd med mulighed for at klippe op til 24 mm tykke grene.

Yato teleskop hækkeklipper:

Yato teleskop hækkeklipper er praktisk, da den kan nå ekstra langt. Den er derfor især god til dig der har en ekstra høj hæk. Denne maskine har en overraskende lav vægt i forhold til dens længde og kan bruges til hække op til ca. 3,5 meter. Derudover kan sværdet også vinkles i mange positioner.

Hækkeklipperen er forsynet med et 18 volt 2,0 batteri, som lades op på kun en time.

Stort udvalg af gode hækkeklippere

Hos Primus Danmark finder du et stort sortiment af gode hækkeklippere til både mindre hække og til større hække. Uanset om du har en hæk med en højde på 1 meter eller en hæk på 3,5 meter, så skal du her nok kunne finde en, der passer til jeres behov derhjemme. Køb din hækkeklipper her på primusdanmark.dk.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin