Få behandlet dine åreknuder af nogle af de førende i verden

Sponsoreret

Er du på udkig efter behandling af åreknuder? Faktisk døjer 25 procent kvinder og mænd med åreknuder, og nogle i så slemme tilfælde at de kan føre til skinnebensbetændelse. Du kan få kompetent behandling af dine åreknuder hos Åreknudeklinikkerne Varix.

De syv faser

Generelt er det ikke sjældent, at vi ser de blå, bulede årer på både mænd og kvinder, når shortsene kommer på i det gode sommervejr. Det er nemlig 25 procent, der har problemer med åreknuder, og det er både generende og kan være farligt. Har du åreknuder? Når der tales om åreknuder, findes der syv faser i sygdommen. Fase 0 er ingenting, hvilket alle enhver ønsker. Fase et er karsprængninger, fase to er, når åreknuderne bliver synlige uden forandringer i din hud, fase tre er, når dine ben hæver, fase fire er, når du får ubehagelig betændelse i huden, og når det kommer til fase fem og seks, har det udviklet sig til skinnebenssår. Det ønsker ingen, så det er med at komme i behandling.

Flere behandlingsformer

Er du i tvivl om, hvordan dine åreknuder kan blive behandlet, så kan du få det uddybet hos Åreknudeklinikkerne Varix. Når du skal have behandlet dine åreknuder, består det af én og tit og ofte af flere behandlingsformer, så du opnår det bedste resultat. Der er flere former, nemlig laser, venaseal superglue, radiofrekvens og skum. Åreknudeklinikkerne ligger i Næstved og Risskov, og når du besøger dem, kan du være ganske tryg. De udfører nemlig adskillige behandlinger, og så er de blandt de førende international både inden for deres behandlinger og ikke mindst inden for deres forskning.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin