Personliggør din have med græskanter

Sponsoreret

Sæt kreativiteten løs og udfold dine dekorative evner i haven. En græskant gør det muligt for dig at sætte dit eget personlige præg på din have. Med en græskant kan du nemlig forme og afgrænse dine bed fuldstændigt, som du ønsker det.

Men hvordan fungerer disse famøse græskanter egentligt i praksis?

Græskanter holder al den ukrudt væk, der måtte dukke op i dine bed. Græsskud er nemlig den hyppigste form for ukrudt i haven, og den spreder sig, hvis man ikke sætter en stopper for den. Græskanter er den absolutte stopklods for dit ukrudt. De stikkes dybt ned i jorden, så rødderne fra græsset ikke kan skyde henover det indhegnede sted.

Græskanterne er yderst fleksible og holdbare. Du kan forme dem fuldstændigt, som du ønsker, de skal formes. Hvis du ønsker runde bed, kan du forme dem til det, hvis du ønsker firkantede, trekantede eller femkantede former, så kan du forme dem til det. Kun din fantasi sætter grænser for, hvordan din have skal tage sig ud.

Uden en græskant vil det blive en udfordrende opgave at slå græs i din have, for græsset vil sprede sig til de for nyligt anlagte bed, hvis altså du ikke bruger en græskant. Det vil betyde, at du skal slå græs helt tæt på bedet, og det vil medføre, at de i sidste ende ikke vil være lige så flot et resultat,  som du måske havde håbet på.

Hvorfor ikke lade dit hårde arbejde resultere i et flot bed, der står snurre lige og helt uden ukrudt?

Find græskanter til dit bed og kom i gang med at personliggøre din have, så den kommer til at se ud helt, som du ønsker!

Indlægs forfatter: duerikkeadmin