Sådan finder du den rigtige dyne

Sponsoreret

For mange mennesker betyder valget af dyne ikke særlig meget. Men i forhold til din nattesøvn er den rette dyne meget vigtig. Dyner kommer nemlig med mange forskellige kvaliteter, længder og indhold. Så her får du vore guide til at vælge den rigtige dyne.

Find den størrelse, der passer
Dyner kommer i mange forskellige størrelser. Når du skal vælge, skal du selvfølgelig gå efter din højde. Et godt tip er, at den skal være minimum 30 centimeter længere end dig. Så er du sikker på at dine fødder ikke stikker ud, når du skal sove.

Vælg det rigtige fyld
Skal din dyne være med gåsedun, kunstfyld eller moskusdyne. Det du skal kigge efter er dynens bæreevne. Det betyder hvor god dynene er til at isolere. Skalaen går fra 2-13 og jo højere tal, jo bedre isoleringsevne. For eksempel er en moskusdyne med bæreevne 12 bedre end en gåsedunsdyne med bæreevne 10. Moskusdyner er især gode til folk, der har det varmt om natten, og de er ekstra bløde.

Mærket
Med dyner betyder mærket en hel del. Gå altid efter dyner produceret i Danmark, da du så er sikker på at den lever op til alle kvalitetskrav.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin