Store billedrammer til billige priser

Sponsoreret

Er du på jagt efter store billedrammer, så væggene kan få det perfekte udtryk? Plakatrammen.dk har et stort udvalg af rammer i forskellige størrelser.

Billedvægge er ikke til at komme uden om, og særligt store billeder i rammer kan noget helt særligt. Hvis du har en stor plakat, som du drømmer om at få indrammet, så den kan fuldende looket derhjemme, så kig forbi webshoppen plakatrammen.dk, der har et kæmpestort udvalg af billedrammer, blandt andet de helt store billedrammer til flotte, store plakater eller lignende.

Alle de store billedrammer findes med kliksystem, der gør det nemt og hurtigt at udskifte billedet, mens andre fås med fire låsetapper, hvor billedet ligeledes kan udskiftes problemfrit uden brug af værktøj. Dermed er rammerne let anvendelige for enhver.

De fire låsetapper på nogle af rammerne, gør, at du selv bestemmer, om billedet skal hænge lodret eller vandret, og det er især smart, hvis rammen skal indgå i en billedvæg, da puslespillet jo skal gå op i sidste ende. Derudover fås frontpladerne i forskelligt materiale, nemlig både med glasklart polystyren og med polyethylen.

Uanset hvilket materiale, du vælger, så giver det et smukt look. Polyethylenpladen tåler slag og skrammer helt uden konsekvenser, og så er den både anti-reflekterende og UV-beskyttende, hvilket blandt andet betyder, at dit billede ikke bliver afbleget af solen.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin