Tjekliste ved køb af cafébord

Sponsoreret

Har du brug for et cafébord eller flere på terrassen, i havestuen eller på caféen? For at du ender med det helt rigtige cafébord, kan du gøre brug af denne lille tjekliste.

Afgørende faktorer for det perfekte valg

Der er flere faktorer, du skal være opmærksom på, så du får valgt det rigtige cafébord. Du skal blandt andet kigge på designet, størrelsen, kvaliteten og formen, da det har en indflydelse på, hvor tilfreds du bliver med dit nyerhvervede cafébord.

Køb caféborde i en god kvalitet

Det er ikke værd at spilde penge på et cafébord, der ikke er i en god kvalitet. Du vil blive meget mere glad for et bord i en god kvalitet, som kan holde i mange år. Et cafébord skal være slidstærkt, da det skal holde til alt det, du har tænkt dig at stille på det. Du finder kvalitetscaféborde hos Zederkof her.

Brug af caféborde indendørs eller udendørs

Du skal også kigge efter et cafébord ud fra, om du skal bruge det indendørs eller udendørs. Det er ikke alle caféborde, der er fremstillet til brug i al slags vejr. Du bør derfor tjekke, om bordet er til indendørs eller udendørs brug.

Størrelse og form på cafébordet

Både størrelsen og formen på et cafébord har betydning for, hvor meget det fylder. Eksempelvis optager et rundt bord mere plads end et firkantet bord. En anden fordel ved et firkantet bord er, at du kan vælge at slå det sammen med andre borde.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin