Sponsoreret
Virksomhedsejere sørger ofte godt for deres medarbejdere på alle mulige fronter. Det gør de, fordi de godt ved, at deres ansatte er én af de største styrker i deres virksomhed. Derfor har mange virksomheder i dag blandt andet en frokostordning.
I dag spiser medarbejdere dog meget forskelligt. Der kan være både vegetarer, veganere og medarbejdere, som ønsker at spise slankemad eller anden kost. Det er derfor ikke altid, at en frokostordning kan opfylde alles behov. Er der et køleskab til disse medarbejdere i din virksomhed?
Alt det gode ved at have køleskabe på arbejdspladsen
Der er flere gode grunde til at have et eller flere køleskabe i en virksomhed. Dine medarbejdere ankommer om morgen og går hjem om eftermiddagen. De tilbringer altså mange timer på arbejdspladsen. Det fordrer naturligvis, at der i dette tidsrum indtages mad, så medarbejderne kan yde deres bedste.
Er der ikke en frokostordning eller et køleskab i virksomheden, kræver en arbejdsdag, at medarbejderne skal gå i byen for at finde sig noget frokost. Er der derimod et køleskab, kan medarbejderne have sin egen madpakke med, som kan opbevares i køleskabet.
At have et køleskab skaber derved værdi for dine medarbejdere, der ikke skal bruge deres velfortjente pause på at skynde sig ud for at få noget at spise, inden pausen er overstået.
Køleskabet med madpakkerne kan gøre frokostpausen langt mere afslappende og skabe grobund for, at medarbejderne kan samles og være sociale. Det er alt sammen med til at øge trivslen på arbejdspladsen.