Tysk kvalitet – også i vindruer

Sponsoreret

Når de fleste tænker på Tyskland, er det ofte Oktoberfest, biler og curry wurst, der kommer frem. Det er nok de færreste, der tænker på Tyskland som et af de helt store vinproduktionslande, men det er netop her, den populære Riesling vin stammer fra.

Fra vild skovdrue til en af verdens mest producerede vine

Det siges, at Riesling-druen har sit udspring fra en vild skovdrue i det vestlige Tyskland i 1200-tallet. I 1600-tallet begyndte den at bevæge sig ud i verden, og i starten af år 2000 var den blandt de 20 mest voksede druer i hele verden. Faktisk er Riesling-druen blandt top-3 over de mest populære druesorter indenfor hvidvine. Den største del af vinproduktionen fra Riesling-druer foregår stadig i Tyskland. Det lidt køligere klima passer nemlig helt perfekt på druens modningsproces, som giver den helt rigtige smag. druen helt perfekt i dens modningsproces, der giver druen den helt rigtige smag.

En drue med flere facetter 

Udover at være blandt de mest populære hvidvinsdruesorter, er det også en drue, der produceres i flere typer. Du finder den både i en søde, sure og tørre udgaver, og så er det desuden en oplagt druesort til mousserede vine. Er du ved at forberede en hyggelig aften med et par venner, en større middag eller måske en stor fest, så er det med at kigge på de forskellige vine. Vinmedmere.dk har et stort udvalg i forskellige priser, så der er noget for alle og til enhver anledning.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin