Bliv en sikker bilist hos kørkort.dk

Sponsoreret

Hos køreskolen Kørkort er sikkerheden i fokus, og derfor kan du få en gratis ekstratime, når du er stoppet som elev, hvis du føler et behov.

 

Hos Kørkort, der er en køreskole i Aarhus C, kan du få lige præcis det forløb, du ønsker. Blandt andet kan du komme på et lynkursus, der sikrer dig, at du kan gå til teoriprøve efter blot fire uger. Du kan også komme på et helt almindeligt hold, men fælles for alle hold er, at der ydes god service og alting foregår i trygge rammer.

 

Sikkerheden er i højsædet hos Kørkort, og derfor har de udviklet den service, de kalder for rustgaranti. Det betyder, at du de første fem år efter, at du har fået dit kørekort, kan komme tilbage til køreskolen og få én gratis køretime.

 

Derudover tilbyder køreskolen også testdrive, som er en service, hvor du som måske kommende elev kan komme med kørelæreren og en nuværende elev på en tur for at se, om du synes, han lever op til dine krav. På den måde kan du være sikker på, at du får, hvad du forventer, når du bliver elev hos kørkort.dk.

 

Der er altså mange fordele ved at vælge kørkort.dk som din fremtidige køreskole. Find dine mulighed på deres hjemmeside.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin