Bliv klar til vinteren med styles fra Dondup

Sponsoreret

Kender du til brandet Dondup? I så fald ved du allerede, at det italienske brand emmer af mode og høj kvalitet. Dondup har alt i herretøj, og de eksperimenterer hele tiden med farver og materialer. Find dit nye tøj fra Dondup her.

Fra Italien til store dele af verden

Er du interesseret i mode? Betyder det meget for dig, hvordan de nyeste trends er, og skal materialerne være i topkvalitet? I så fald er tøj fra Dondup lige noget for dig! I 1999 gik de to italienske iværksættere Massimo Berloni og Manuela Mariotti sammen, og de skabte Dondup, der blev en innovativ og trendsættende designvirksomhed. Deres denim er en af de største grunde til den store popularitet, der har ført til, at brandet i dag er kendt i hele Europa og i Asien. De klassiske denimdesigns har mændene taget til sig, og det er ikke uden grund. Ikke nok med at Dondups denim er stilrent, så er det i den grad behageligt at have på. Siden Dondups begyndelse har brandet udviklet sig, og i dag finder du også andet end denim blandt deres kollektioner.

Nytænkende og innovative designs

Lyder Dondup som noget for dig? Uanset om du mangler tøj til hverdagen, eller om du er på udkig efter tøj til lidt finere anledninger, så er der gode chancer for at finde det hos Wardhog.com, der har et stort udvalg af tøj fra Dondup. Mangler du en skjorte, striktrøje, sweatshirt, blazer eller måske en frakke? Dondup har det hele, og det er alt sammen i materialer, der er nøje udvalgt. Designerne bag er nytænkende og innovative, så der kommer hele tiden nye styles, du kan glæde dig til at iklæde dig.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin