E-væske i alverdens spændende smage

Sponsoreret

Det er vigtigt ikke at gå død i den smag, du har i din e-cigaret, sådan at du ikke bliver træt af at ryge på den. Vapers.dk har et stort udvalg af e-væske i alverdens forskellige smage.

Der er masser af gode grunde til at ryge e-cigaret i stedet for almindelig cigaret. For det første er det meget sundere, for det andet er det meget billigere, særligt efter cigaretpriserne højst sandsynligt bliver hævet inden for den næste tid, det kan ryges inden for, og så er det en nem måde at stoppe med at ryge almindelige cigaretter.

Vapers.dk er en webshops, der har samlet alle deres e-juice-varianter, og der er rigtig mange at vælge imellem. Du kan se en totaloversigt for at få lidt inspiration til, hvilken type væske, du kunne tænke dig at prøve næste gange. Hvis du er mere rutineret bruger af e-cigaret og allerede har en ide om, hvilken smagsretning du er ude efter, har de også opdelt deres juice i mere specifikke kategorier. Du kan også læse deres guider over forskellige væsker, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

E-juice fåes både med og uden nikotin. Som udgangspunkt kan vapers.dk levere din ønskede smag med forskellige nikotinstyrker fra 6-18 miligram, og som regel kan de også tilbyde en version uden nikotin. Du kan vælge at beholde den samme mængde nikotin eller du kan forsøge at trappe langsomt ned, sådan at du måske kan ende med at ryge væsker uden nikotin. De forsøger at tilføje nye mærker løbende, som lever op til den kvalitetsstandard, de går efter.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin