Elegante og feminine smykker med et twist

Sponsoreret

Kunne du tænke dig lidt fornyelsen på smykkefronten? Brodersen + Kobborg forhandler de smukke smykker fra Susanne Friis Bjørner.

Der er utrolig mange smykkedesignere at vælge i mellem, når man skal ud at investere i nye smykker. Og selvom det er en god idé altid at gå efter de klassiske smykker, der er sikre valg, så gør det heller ikke noget at have nogle få smykker, der har et lille twist. Susanne Friis Bjørner oprettede i 1991 smykkebrandet under samme navn, og det endte med at være en rigtig god idé. Hun er uddannet smykkedesigner og gemmolog, og i dag har hun det populære brand sammen med sin datter. De præsenterer nye kollektioner af smykker hvert år. Smykkerne er fremstillet af kvalitetsmaterialer, og deres inspiration kommer fra deres mange rejser rundt i verden.

Susanne Friis Bjørner er i dag repræsenteret i hele Skandinavien men også i Europa, USA og Asien. De er især kendt for deres eksklusive øreringe – de såkaldte ”ørehængere”, der findes i utallige variationer. Men generelt kan man sige, at Susanne Friis Bjørner smykker er feminine og har elegante designs, men også har et twist af noget lidt unikt og anderledes. De laver både guld- og sølvsmykker og alt lige fra øreringe, armbånd, halskæder, vedhæng og ringe. Det er særligt den runde form, enten med et hul i midten eller uden, der findes i masser af forskellige afskygninger.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin