Enganghandsker til alle formål hos Thy-Clean

Sponsoreret

Kunne du bruge nogle engangshandsker? Uanset formålet kan du finde et stort og bredt udvalg af engangshansker hos Thy-Clean.

Det er enormt vigtigt at undgå smitning af den ene eller anden type bakterie, især i forbindelse med fødevarer og madlavning.For at undgå nogen fare kan du bruge engangshandsker, sådan at der ikke er nogen risiko for smitning med farlige bakterier eller lignende.

Derudover findes der selvfølgelig også undersøgelseshandsker, man kan bruge handsker til bleskiftning, så man slipper for hele tiden at vaske hænder, man kan bruge dem til rengøring af toiletter og mange andre praktiske opgaver, sådan at man ikke får det skrappe sæbe på hænderne, og generelt er de gode at anvende i situationer, hvor der er risiko for snavs eller bakterier.

Det smarte med en engangshandske er, at den kan smides ud efter brug i modsætning til dyrere og kraftigere gummihandsker. Hos Thy-Clean kan du vælge mellem både billige engangshandsker uden latex som vinyl og nitril eller handsker af latex. De er alle pudderfri og i høj kvalitet. På siden kan du klikke på hver type handske og læse meget mere om produktet. Bemærk at latexhandskerne udfases, hvilket betyder, at de lige nu er super billige at få fat på.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin