Er du træt af engangsbleer?

Sponsoreret

moderne stofbleer

Bleer er som udgangspunkt belastende for miljøet, fordi der bliver brugt og smidt så mange ud dagligt, og de er ikke nedbrydelige. Hvis du ønsker en mere bæredygtig løsning, så kan du finde økologiske stofbleer hos MiniE.

Generelt er det belastende for miljøet, når man smider meget affald ud, der ikke kan genbruges. Og det er lige netop det, der sker, når man bruger engangsbleer. De fylder i skraldespanden, og der ryger mange ud hver eneste dag. Derudover er det også utrolig dyrt, fordi der går flere år, før børn begynder at kunne smide bleen.

Hvis du heller ikke er glad for at købe og smide bleer ud dagligt, fordi det er besværligt, fordi det er dyrt, eller fordi det er belastende for miljøet, så findes der en løsning.

MiniE forhandler moderne stofbleer, som løser ble-problemet med det samme. Stofbleer er bleer, der kan genbruges igen og igen, hvis de vaskes på 60 grader. De er moderne, både fordi de kommer i alverdens mønstre og farver, så de tiltrækker børns opmærksomhed, men også fordi de er lavet i versioner, der minder utroligt meget om almindelige bleer, og de er derfor lette at bruge for pædagoger eller fædre, der kun kender til almindelige bleer.

Stofbleer fra Bambino er lavet med velcro og indstillelige knapper, så de kan tilpasses til at passe nærmest hele bleperioden med undtagelse af de første måneder.

Stofbleerne har yderst et lag vandtæt, strækbart og fleksibelt lag polyester, og inderst har de en meget absorberende kerne. Hos MiniE kan du købe bleerne enkeltvis eller bestille pakker af seks eller tolv, sådan at du har nogle at skifte med.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin