Et fordybelses-år for den kreative elev

Sponsoreret

Verden er din legeplads. I hvert fald for eleverne på Bråskovgård Efterskole. Her får eleverne på KreaLab linjen mulighed for at følge deres ideer fra skitse til færdigt produkt.  Gemmer der sig en kunstner i maven på dig? Så er den kreative efterskole på BGE garanteret et sted for dig.

Hvordan opstår kunst? Det er et af de spørgsmål, som eleverne på Krealab linjen får stillet. Hvad sker der, når traditionelle håndværk kombineres med nye materialer? Det kan et år på den kreative efterskole BGE måske give dig svar på.

Faglig og kreativ fordybelse

På KreaLab linjen er det tilladt at lade sig opsluge af detaljer og finurligheder i kunstens verden. Et efterskoleår kan nemlig ikke sammenlignes med andre skoleår. Et år på BGE er både personligt udviklende men giver samtidig et fagligt udbytte. At have skemapositioner, hvor det er fordybelse og nørderi, der er planlagt, må være enhver teenagers drøm.

Home away from home

At gå på efterskole er som at få en ekstra familie. Når man bor så tæt sammen i et helt år, opstår der venskaber for livet. Derfor kan det godt føles som om, at man får et hjem nummer to. Det synes de fleste – bortset fra mor og far – er fedt.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin