Få CNC til at reparere og servicere

Sponsoreret

CNC hjælper dig med alle former for renovering af værktøjsmaskiner. Blandt andet kan de levere end renoveret motor inden for blot få hverdage.

Er din CNC-maskine brudt ned, så ring til CNC. De har døgnåbent, når det gælder service. Hvis du gerne vil undgå pludselige uheld med maskinerne, så CNC også blive involveret i maskinens drift, sådan at uheld bliver forebygget.

CNC, der har hovedkontor i Hedensted, har intet mindre end 20 års erfaring med servicering af spåntagende værktøjsmaskiner, så de har naturligvis et stort kendskab til alle typer maskiner. De arbejder sammen med store virksomheder som Siemens og Heidenhain.

Du kan også få hjælp til motorrenovering hos CNC, der har en nøje udvalgt samarbejdspartner til at lave alle former for mekanisk renovering. CNC har altid det nødvendige udstyr og kompetencer til at renovere en servomotor af mærkerne Siemens og Heidenhain.

En motor, der har fået en komplet renovering kan bliveleveret inden for ganske få arbejdsdage, sådan at I ikke skal leve uden maskinen længere end højest nødvendigt. Derudover vil der som regel være en stor besparelse i en renovering i forhold til nykøb, og ekspeditionstiden vil desuden være meget kortere.

Ring til CNC døgnet rundt for at få hjælp eller se mere på deres hjemmeside, hvis du vil vide mere.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin