Find den leasingaftale, som passer til dig

Sponsoreret

sept5

Leasing er en populær løsning, når det er tid til at vælge en ny bil. Du betaler en fast ydelse hver måned, ofte skal du også betale en startydelse. Leasing er altså en optimal løsning, hvis du ønsker at have det fulde overblik over din økonomi. Til gengæld har du ofte mulighed for at vælge præcis den bil, som du går og drømmer om.

Hvilken bil drømmer du om?

Danskerne er vilde med biler, men de høje afgifter og forsikringer gør det ofte svært at få nøglerne til drømmebilen i hænderne. Med privatleasing får du mulighed for at vælge den bil, du går og drømmer om, og som passer til dit og familiens behov. Er du i tvivl om, hvilken leasingaftale eller løsning, der matcher dit kørselsbehov, så findes der heldigvis forskellige sammensætninger – du skal med andre ord ikke udelukke leasing. Uanset hvilken leasingløsning du søger, kan https://www.findleasing.nu hjælpe.

Privat-, flex- eller erhvervsleasing

Der findes et væld af muligheder, når det gælder leasing – herunder både flex-, privat- og erhvervsleasing. Hver type har sine fordele og ulemper, og er du i tvivl om, hvilken aftale der vil være mest fordelagtig for dig, så kan du altid spørge dit leasingselskab til råds.

  • Privatleasing er en populær løsning, som henvender sig til private. Den er overskuelig og løber over en aftalt periode. Det er almindeligt, at der følger et bestemt antal kilometer med aftalen, som bør afspejle dit kørselsbehov.
  • Ved flexleasing deles I om selve udbetalingen til bilen, men du betaler en lille bid af registreringsafgiften hver måned. Hvis du går med drømmen om en stor og dyr bil, bør du undersøge flexleasing.
  • Erhvervsleasing henvender sig til virksomheder, som har brug for at have en eller flere biler til rådighed. Hvis du ønsker at bruge sådan en bil privat, skal du betale skat af bilen.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin