Gå efteråret i møde med lune fødder

Sponsoreret

sept1

 

Der er ikke noget bedre end at smutte fødderne ned i et par lune hjemmesko, når kulden sniger sig ind med efteråret og vinteren. Måske har du allerede erhvervet dig et par varme hjemmesko – men hvis ikke, så har du et vigtigt valg foran dig. Er du til lukkede hjemmesko, uldne sokker eller mere sandallignende sko? Uanset hvilken model der er din præference, så gælder det om at finde den rette, da du formentlig kommer til at leve i de lækre sko, når kulden kradser.

Hjemmesko til hele familien

Hvad end du søger hjemmesko til dig selv, til dine børn eller dine gamle forældre, så er Glerups hjemmesko uden tvivl et valg, du ikke fortryder. De populære sko er af dansk design, produceret i 100 % uld og med såler af enten naturgummi eller kalveskind. Hjemmeskoene fra dette brand fås i forskellige modeller – og som sagt både til børn, unge og voksne. Vælg mellem filtskoene, tøfler og støvlerne fra Gleerups.

Uldens egenskaber

I og med at hjemmeskoene produceres i naturlige råmaterialer som uld, kan du nyde godt af uldens karakteristiske egenskaber. Det har nemlig en naturlig evne til at rense sig selv, og derfor behøver du bare at lufte dem indimellem, for at de holder sig friske og rene. Som noget nyt laves tøflerne nu også med en tynd gummisål, hvorfor de bliver mere skridsikre, samtidig med at de ikke suger fugt til sig. Du får med andre ord en lækker, varm hjemmesko, der med sin fodformede pasform er komfortabel for børn såvel som voksne. I denne sko vil dine fødder holde sig tørre og varme hele vinteren.

 

Indlægs forfatter: duerikkeadmin