Garderober til børn i institutioner: Dette skal du tage i betragtning

Sponsoreret

dec2

Garderober til børn i institutioner har ikke kun til formål at opbevare børnenes ting og sager. Børnegarderober skal opfylde nogle simple krav, der gør, at barnet er i stand til at holde orden og være selvhjulpen.

At være selvhjulpen og at kunne holde orden giver barnet selvtillid og derved et bedre overskud. Børn vil opleve en god tid i institutionen, når de har styr på deres personlige ting.

Få sagt ordentlig goddag

Garderoben er det første, der møder barnet om morgenen. Opfylder garderoben barnets behov, vil det skabe rum for, at barnet føler sig velkommen. Der skal derfor være plads til alt lige fra skiftetøj til den uundværlige krammebamse. Sidst men ikke mindst skal børnegarderoben passe i højden til de børn, der benytter institutionen. Er garderoben for høj, vil det skabe frustrationer hos barnet, når det ikke selv kan nå sine ting.

Skab en god atmosfære i garderoben

For at skabe en god atmosfære i garderoben er det godt at vælge garderober til børn i nogle bløde naturlige farver. Bløde og naturlige træfarver giver en ro, hvorimod et virvar af farver kan være overvældende rent visuelt at møde ind til.

Garderober til børn skal være i et slidstærkt og godt materiale, så de kan holde i mange år. De skal kunne tåle lidt af hvert, og er de ikke lavet til det, vil de hurtigt komme til at se slidte og kedelige ud.

Derudover skal hængsler og håndtag være holdbare og forsvarligt fastgjort, så de kan holde til børnenes brug.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin