Køb dit nye ur fra Omega hos chrono.dk

Sponsoreret

Er du på jagt efter dit nye drømmeur? Så tag et kig forbi chrono.dk, der forhandler både nye og brugte kvalitetsure.

Det er svært at komme udenom, at Omega er det ikonisk mærke. Det fik nemlig deres historiske status, da NASA-astronauterne Neil Armstrong og Buzz Aldrin i 1969 satte de første fødder på månen og på armene havde de hver deres Omega Speedmaster ur.  Men Omega kendes også for, at selveste James Bond har båret et Omega Seamaster ur i filmen Golden Eye fra 1995.

Med historier som disse i baghånden, så må Omega siges at være et af de største og mest kendte uremærker i verden, der i den grad er blevet ikoniske. Vil du også have fingrene i et af de prestigefyldte ure, så kan du finde mange udgaver af Omega ure hos chrono.dk.

Webshoppen chrono.dk har siden 2011 både solgt og købt nye og brugte kvalitetsure. Det er altid en tillidssag at købe et dyrt ur, og derfor gør Chrono meget ud af at yde den bedst mulige service både før og efter dit køb af ur.

Det betyder, at de tilbyder 2 års reklamationsret på alle deres ure, og ligger du selv inde med et brugt kvalitetsur, så kan du kontakte Chrono, der så vil tage stilling til, om de vil købe uret.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin