Sådan sparer du penge på din næste motor

Sponsoreret

Du kan gøre noget godt for din pengepung og miljøet på samme tid ved at købe din næste hydraulikmotor eller skibsmotor brugt.

Der kan være mange årsager til, at du har brug for en hydraulikmotor eller skibsmotor. Der findes nemlig masser af anvendelsesmuligheder – og ikke mindst genanvendelsesmuligheder.

Og vælger du at købe en brugt motor, kan du formentlig spare masser af penge i forhold til, hvis du køber en ny, og på samme tid kan du være med til at belaste miljøet mindre.

Men hvor skal man så lede? Jo, der findes flere muligheder. En af de bedste finder du hos Fornæs, som er et miljøfokuseret selskab, der arbejder med skibsophug og genanvendelse af diverse udstyr.

Fornæs har ophugget mere end 1500 både og skibe i løbet af de sidste 25 år, og derfor er udvalget af motorer stort. Så skal du bruge en brugt hydraulikmotor og skibsmotoreller måske bare en af delene, kan du højst sandsynligt finde den hos det Grenå-baserede selskab.

I udvalget findes blandt andet motorer fra Bauer, Brattvaag, Calzoni og Fukushima, men listen med muligheder er lang og bestemt et kig værd.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin