Sådan vælger du en uniform til dine tjenere

Sponsoreret

petr-sevcovic-e5Q5vWO55uU-unsplash

Vi ved alle, at hvordan vi ser ud har en stor indflydelse på, hvordan vi har det. Det er vigtigt, at dit personale såsom dine tjenere og servitricer har en uniform, som de kan lide at have på.

De er ambassadørerne for dit brand, så det at få dem til at føle sig godt tilpas vil motivere dem til at give kunderne en god service. Mens uniformer skal se godt ud, skal de også være praktiske, så hvordan skal du vælge det rigtige tjenertøj?

Spørg dit personale
Dit personale vil allerede have et par idéer til, hvilken slags tjenertøj der fungerer for dem på en travl arbejdsdag. Ved at konsultere med dine tjenere får du dem til at føle, at de er med til at træffe beslutningen, hvilket skaber et godt sammenhold.

Stedets atmosfære
Tænk på tjenertøjet som en del af din restaurants samlede udseende og atmosfære. Hvis det er et fint sted, er klassisk tjenertøj velegnet. Men hvis du har en afslappet café, kan det meget vel være en fordel med en mere uformel uniform.

Farven
Vælg farverne på tjenertøjet med omhu og tænk over den påvirkning, farven har. Lyse og levende farver skaber en anden følelse end mørke farver.

Vælg bevægelige materialer
Dine tjener skal gå rundt hele dagen og bære på mange ting og eventuelt bukke sig ned efter tabte knive og gafler. Derfor er det vigtigt, at tjenertøjet er lavet i bevægeligt og funktionelt materiale, der er rart at have på hele dagen. Husk, at det er en fordel med lommer.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin