Spil for livet på Øse Efterskole

Sponsoreret

Udvid din musikalske verden med et år på Øse Efterskoles musiklinje, der tager dig med helt ind i rytmikkens hjerte.

Spil musik på efterskole i Jylland. Som elev på Øse Musikefterskole får du en grundig introduktion til, hvad musikken kan. I undervisningen kommer du til at arbejde med alt lige fra sammenspil og rytmelære til komposition og improvisation. Uanset, hvad dit niveau er inden du starter, så er det garanteret at et år på musiklinjen udvikler dit talent og din samspilsevne. Du bliver bedre til at spille på dit valgte instrument, og dit repertoire bliver udvidet inden for genre og stilarter.

Når eleverne ikke bruger tiden i øvelokalet, så tager de på studietur til en europæisk storby, hvor de skal udforske og lære om den lokale musikkultur i landet. Når studieturen er slut, og eleverne er vendt hjem igen, så skal de ud og vise, hvad de har lært i løbet af skoleåret. En Danmarks turné til forskellige byer rundt i landet, med mulighed for koncertstop i Nordtyskland, står på skoleskemaet, når kalenderen når til forårsmånederne.

Som elev på musiklinjen er der rig mulighed for at udøve og udleve den musikalske drøm. Med tre øvelokaler, et lydstudie og et lokale til indspilning af elektronisk musik, er det aldrig kedeligt at være elev på Øse Efterskole.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin