Stillesiddende arbejde – Her er stolen du skal købe!

Sponsoreret

Stillesiddende arbejde i et sundhedssamfund

Hvis du er en af de heldige, der har et kontorjob, hvor du befinder dig langt det meste af din dag foran computeren, bevæger du dig højst sandsynligt ikke ret meget på en dag. Der fokuseres på sundhed som aldrig før, og måske er du træt af at høre om sundhed, måske er du træt af, at du ikke bevæger dig så meget på jobbet? Du har nok en ringe chance for at komme sundhedsfokuset til livs, for det er jo et reelt problem, at folk rundt om i verden bliver større og større…. Men du kan måske blive mere aktiv og dermed blive mere sund, helt uden at gøre noget som helst. Eller.. Du skal måske ud at købe en stol! – Eller få din ledelse til at ofre penge på en god stol til dig og dine kolleger, men det er så også det!

Variér

Der findes simpelthen stole, der holder dig aktiv, mens du sidder ned, og derfor forbrænder du selvfølgelig flere kalorier og bliver sundere end udgangspunktet.

Variér stole fastholder din rygrad i sin naturlige kurve, og din mave – og rygmuskler bliver samtidig styrket, blot ved at sidde ned. Ved at sidde på den rigtige måde, hvor rygradens kurve er naturlig, har du lettere ved at trække vejret. Variér stole kan du nemt køre rundt på, hvis du skal hente eller nå forskellige ting, du har altså langt lettere ved at bevæge dig på disse stole i forhold til almindelige kontorstole.

Hos ergopartner.dk har de et stort udvalg af Variér produkter, der er altså forskellige produkter, både til børn og voksne. Hvis man ønsker at passe på kroppen og også holde sig aktiv i et stillesiddende job, eller bare derhjemme, er det en Variér stol, man skal overveje at anskaffe sig.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin