Undgå at betale din printer på afbetaling

Sponsoreret

Når du køber originale printerpatroner til din printermodel, så betaler du indirekte din printer på afbetaling. Mange printerproducenter sætter printeren billigt, så du vælger at købe den. Når printeren er købt, så har de hævet prisen på printerpatroner, så du i sidste ende kommer til at betale printeren på afbetaling gennem dyre printerpatroner.

Mange printerproducenter holder prisen på blækpatroner kunstigt oppe, for at sikre at producenterne får den nødvendige fortjeneste på hver enkelt printer gennem printerens levetid. Man er tvunget til at købe blækpatroner, hvis man vil bruge printerens funktioner.

Når man er tvunget til at købe originale printerpatroner og har fået af vide at andre patroner kan ødelægge printeren, så er det fordi producenten ikke ønsker at miste denne indkomst. Man kan se det som at producenterne af printerne tjener deres penge på dyre printerpatroner og printerpapir.

Køb uoriginale blækpatroner

Man kan finde mange kompatible printerpatroner, der har samme gode kvalitet som de originale blækpatroner og toner. Hvis I vil være sikre på at de uoriginale printerpatroner også lever op til alle kravene, så kan I trygt handle hos Shopink. Virksomheden handler kun ved udvalgte producenter, der elver op til de samme høje kvalitetskrav og arbejder efter de samme ISO-standarder, som man kan finde hos de originale blækpatroner. Hvis I ønsker at se det store udvalg af blækpatroner, så se på: https://shopink.dk/.

Hvis I mangler en ny printer, så har Politikken lavet en test om de bedste printere på markedet.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin