Vil du blive klogere på dit kropssprog?

Sponsoreret

Når man skal lave en præsentation, så er det utrolig vigtigt at lære også at tale med sit kropssprog. For det har rigtig meget at sige for, hvordan du bliver opfattet, og hvad du signalerer.

Kropssprog er på mange måder et sprog på lige fod med alle andre sprog. Man signalerer utroligt meget med sin krop, og det er en hel videnskab for sig selv at lære, hvilke signalerer man kan sende med forskelligt kropssprog.

Den måde, hvorpå vi anvender vores krop, stemme og ansigt, det har direkte effekt på kvaliteten af vores kommunikation og relationer. Nonverbal kommunikation kan altså både være vores største styrke eller vores værste fjende.

Derfor kan det være utrolig relevant at blive bevidst om, hvordan vi bruger vores kropssprog, og vi har alle noget at lære, blandt for at forstærke vores evne til at møde og kommunikere tilfredsstillende med mennesker omkring os.

Birgitte Dam Jensen holder blandt andet kurser i præsentationsteknik og kropssprog, og det kan blandt andet være relevant for lederen, der gerne vil styrke sin evne til at brænde igennem, skabe respekt omkring sin person og kommunikere overbevisende, medarbejdere der gerne vil styrke der gennemslagskraft eller HR-medarbejderen, der gerne vil styrke sin evne til skabe tryghed og nærvær i sårbare samtaler. Hvis det lyder interessant for dig, så kan du læse mere om kropssprog kurser hos Birgitte Dam Jensen.

 

Indlægs forfatter: duerikkeadmin