Vil du have behandlet dine karsprængninger?

Sponsoreret

Man kan sikkert og effektivt behandle karsprængninger med mikroscleroseringer, så kontakt Åreknudeklinikkerne, hvis du døjer med karsprængninger.

Du får en ind-sprøjtning af lægemidlet Aethoxysclerol i de små blodårer, som efterfølgende går til grunde, og så forsvinder dine karsprængninger. Åreknudeklinikkerne er specialiserede i at fjerne åreknuder og karsprængninger, og deres meget erfarne behandlere er certificeret af sundhedsstyrelsen.

Hvis du har karsprængninger på ben, så viser de sig som trådlignende blodårer, der ligger helt overfladisk i huden og derfor kan medføre områder med blå eller lilla misfarvning. De ses ofte sammen med åreknuder og kan af og til komme som bivirkning af operation for åreknuder. De forsvinder ikke af sig selv, tværtimod har de en tendens til at forværres. Ofte kan de ikke mærkes, og de er derfor mest et kosmetisk problem.

Før man behandler åresprængninger er det vigtigt at vurdere om der er underliggende åreknuder, som skal behandles. Ellers vil karsprængningerne ofte hurtigt komme igen.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der er brug for, har man mange åresprængninger, så skal de ofte behandles flere gange. Der kan forekomme små blærer, som hurtigt forsvinder. Du kan også få en blålig eller brunlig misfarvning, som i nogle tilfælde først forsvinder efter et år, men uanset hvad, så er behandlingen meget sikker og effektiv.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin