Stigegolf: et spil for alle

Sponsoreret

Husker du det helt store havespilshit i sommeren 2019? Du kan næsten ikke have misset det populære stigegolf, der hurtigt er blevet en af danskernes foretrukne aktiviteter over sommeren. Kig forbi jyskegolfbolde.dk og prøv kræfter med spillet.

Havespil er familiens store hit

Når sommeren er over os, og det varme vejr lokker os ud i haverne, er det havespillene, der findes frem. Blandt de klart mest populære havespil finder du kongespil, stangtennis og ikke mindst stigegolf. Fælles for alle spil er, at de kan spilles af både børn, unge og ældre. Det bliver hyppigt brugt af børnefamilien i sommerhuset, og unge mennesker finder det også frem i parker og haver i hele landet. De fleste af spillene er nemme at samle og kan sagtens pakkes ned til bilturen eller i tasken. På den måde har du altid mulighed for at have stigegolf lige ved hånden.

Enkelt og tidsløst 

I 2019 gjorde stigegolf for alvor sit indtog i de danske haver. Årene forinden dukkede spillet op og blev langsomt populært, og det er der ikke noget at sige til. Det er nemlig ganske enkelt, og så består det helt simpelt af et stativ med ribber lavet af træ, samt fire sæt snore med en golfbold i hver ende. Boldene er i forskellige farver, så du kan holde styr på din egen bold og dine egne point. Det er med at få flest mulige snore il at hænge fast på ribberne, der hver især giver forskellige point. Enkeltheden i spillet gør det nemt for hele familien at samles om spillet, og hvert år kan I konkurrere på ny.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin