Det er afstressende og smart at strikke

Sponsoreret

Uldfisken.dk har et stort udvalg af smukt Kauni-garn, som du blandt andet kan strikke smukke trøjer af.

Det er smart at strikke. Meget smart. Det skriver Berlingske, men det behøver man sådan set ikke en avis til at fortælle sig. Man kan bare se rundt på cafeer, studiesteder og lignende, så er der strikkende kvinder overalt. Det er in at strikke, og hjemmestrikkede ting er smarte. Og så er det oven i købet afstressende, så du får også andre gevinster ud af det end det, du strikker.

Webshoppen uldfisken.dk har et stort udvalg af blandt andet det populære kauni garn, og du finder det både i en multifarvet og ensfarvet udgave. Garnet er 100 procent uld, så alt hvad du strikker i det garn er uden tvivl meget varmt. Garnet bliver fremstillet i Estland, så prisen er desuden også meget overkommelig, da transportomkostningerne ikke er så store. Garnet er blandt andet velegnet til trøjer, jakker, sjaler, tæpper med mere.

Du kan få multifarvet garn i mere end 25 farver. Både pangfarver, der giver blikfang, men også helt neutrale grå og hvide farver, som på billedet. Farverne spiller sammen på en smuk måde, som kendetegner Kauni. Farverne er flot afstemte i Kauni garn, uanset om man har valgt klare pangfarver med spræl, eller neutrale, støvede tone-i-tone farver.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin