Er du og familien i gang med at planlægge en anderledes weekendoplevelse?

Sponsoreret

Sept1

 

Tag familien med på en anderledes, udendørs fællesskabsoplevelse. På klatrebanerne i Havreholm Klatrepark kan alle blive udfordret på deres eget niveau, samtidig med at I kommer tættere på hinanden.

Der er udfordringer for alle, når I bevæger jer ud på Havreholms klatrebaner. Der findes fire forskellige baner, der er inddelt i niveau alt efter, hvad man tør. Niveauerne på klatrebanerne kan i genkende på farverne grøn, blå og rød, hvoraf banen til de små kommer efter.

Hvis man har lyst til at prøve noget andet, så er der også flere muligheder, når I tager til Havreholm Klatrepark. I kan nemlig også afprøve den ni-hullers lange disc golf bane eller lave forskellige teambuildings øvelser. Der er masser af oplevelser i Nordsjælland.

Fælles for alle aktiviteter er, at de foregår udendørs. Hele familien får rørt sig og bliver udfordret på sit mod. Ydermere får I én på naturopleveren. I vil nemlig befinde jer midt i de danske skove og nåle- såvel som bøgetræer vil omgive jer.

Når I er ude på banerne er det vigtigt, at I opbakker hinanden, så alle kommer godt I mål. Alle anerkendende ord og positive energier betyder meget, når man er presset på højderne. Det bliver en dag i positivismens tegn, hvis I vælger at bruge weekenden i Havreholm Klatrepark.

Det er en anderledes men sjov måde at være sammen på. Når man klatrer i klatrebanerne kilder det i maven, og du er fuldt koncentreret, hvorimod du på disc golf banerne udfordrer konkurrencegenet i dig.

Hvad kunne du tænke dig at bruge weekenden på?

 

Indlægs forfatter: duerikkeadmin